perjantai 14. heinäkuuta 2017

Valmista tuli!


Uusi mökkikeittiö on ollut nyt käytössä jo kolme päivää. Tiistaina rempparyhmä teki tiukan päivätyön melkein pakon edessä (varoiteltiin, että pikkupojat ovat tulossa!), ja valmista tuli. Vihdoinkin, voisi tietysti huokaista, mutta kun lopputulos tyydyttää, ei hankaluuksia enää muistella.

Oikeastaan olemme vallan ihastuneita uuteen keittiöön. Käytännöllisyys lisääntyi, kun alakaapit korvattiin laatikoilla, tiskipöytä sijoitettiin parempaan paikkaan ja saatiin hieman enemmän työtilaa. Pistorasioita on nyt riittävästi ja valaistus kunnossa. Pakastinkin on nyt enemmän käytössä, kun se löytyy keittiöstä.

Se ennakolta jännittävin asia, eli keittiön ulkonäkö, miellyttää myös. Hellan takana oleva ikkuna näyttää nyt elävältä maisemataululta; näin hienoksi en osannut sitä edes kuvitella. Mäntyjen rungot kohoavat vihreiden mustikkamättäiden keskeltä ja metsä näyttää loputtomalta.

Maisemaikkuna ilta-.auringossa.

Kahvikaappi on toinen suosikkini uudessa keittiössä.
Uudet koneet toimivat myös mainiosti.

Vaaleat kaapistot raikastavat mökkiä juuri kuten toivottiinkiin, ja koko mökki tuntuu saaneen uuden ilmeen. Nyt ei ole niin kiire muilla remonteilla, nautiskellaan nyt tästä.

Tällä viikolla on keittiötä testattu neljän kokin voimin. Ulkoruokailut ovat säiden takia jääneet vähiin ja siksikin uusi keittiö on ollut enemmän kuin tervetullut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti